Currex 5D Hardloopanalyse

Currex 5D Hardloopanalyse Dordrecht

Bent u geen sporter, maar moet u wel revalideren? Bent u hardloper en wilt u uw persoonlijk record verbeteren? Of wilt u vervelende blessures voorkomen?

Dan kan Praktijk Aan de Dijk u nog beter helpen. Met ons nieuwe Currex 5D Lab heeft u supersnel resultaat, want na slechts 60 seconden op de loopband is er al een uitgebreide analyse en weet u waar u aan toe bent.

 

De kosten die aan de Currex 5D Hardloopanalyse gebonden zijn, is €48,50.

Groepskorting is mogelijk in overleg. Meld u aan bij de praktijk (vanaf 1 maart is dit weer mogelijk).

Wat kan een Currex 5D Hardloopanalyse voor u betekenen?

Wat kan Currex 5-D Lab voor u betekenen? U weet sneller waar u aan toe bent en het ondersteunt professionals bij het stellen van hun diagnose.

De fysiotherapeut: Beoordelen van de looptechniek en revalidatie na ziekte/operaties/ blessures.
De (podoloog/orthopedisch schoenmaker): Aanmeten steunzolen/orthopedisch schoeisel en de effecten hiervan.
De orthopedisch chirurg: Beoordelen noodzaak voor plaatsen heup en knieprothesen.
De orthopedisch instrumentmaker: Aanmeten en uitlijnen van boven en onderbeen prothesen
De sportschoenenwinkel: Aanmeten type/ merk sportschoen.

Voordelen:

  • Er zijn geen markers nodig, u hoeft dus geen plakkers op uw lichaam;
  • Het systeem meet uw lichaamsverhoudingen met 5D camera’s, die u op de loopband in stand en (hard)lopend haarscherp en snel in beeld brengen;
  • Het computerprogramma maakt vervolgens een analyse van uw bewegingen
  • Er wordt een rapportage met advies opgesteld voor optimale prestaties en tips om blessures te voorkomen. De rapportage en het filmpje krijgt u meteen per mail toegezonden.

Ervaringen met de Currex 5D Hardloopanalyse in Dordrecht

Fysiotherapeut Ruud Kayk van Praktijk Aan de Dijk heeft hoge verwachtingen van de nieuwe uitvinding. ,,Met dit systeem kunnen wij snel een perfecte loopanalyse uitvoeren. Ook voor trainers is dit handig, want zij kunnen nooit met het blote oog de bewegingen zien die de camera’s wel kunnen vastleggen. Dit is zeker aan te bevelen voor beginnende lopers, maar ook voor gevorderde lopers die hun prestaties willen verbeteren.

En niet onbelangrijk: Het is ook zeer betaalbaar voor de cliënt! Deze minimale investering is het dubbele waard; voor uw gezondheid, preventie van blessures en uw prestatieverbetering.

H.K. (49) uit Dordrecht: ,,Ik was net begonnen met hardlopen en vond dat ik heel netjes liep. Maar een sessie op de loopband hielp me uit de droom, want ik liep inefficiënt, landde op de verkeerde plek van mijn voet, zwaaide mijn benen niet hoog genoeg op en moest een sneller tempo aanhouden. Daar werk ik nu aan, evenals aan mijn buik- en bilspieren. Zonder de analyse was ik zeker gestopt met hardlopen. En de fysio kan mijn voortgang nu in de gaten houden.